De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Stalen trappen en bordessen

Ook wanneer u op zoek bent naar stalen trappen en bordessen, kunt u bij De Jong Constructiewerkplaats terecht. Voor diverse stalen trappen en bordessen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken uw wensen waar en zijn daarom uw betrouwbare partner voor het leveren en monteren van stalen constructies. Naast het leveren van standaard stalen trappen en bordessen, leveren wij ook diverse andere constructies op maat. Heeft u een vraag over de stalen trappen en bordessen van De Jong Constructiewerkplaats? Neem dan contact met ons op!

Over De Jong Constructiewerkplaats

Ons gespecialiseerde team is in staat om op de meest lastige plekken nog aan uw wensen te voldoen. De Jong Constructiewerkplaats kan door jarenlange ervaring de meest moeilijke en lastige situaties aan. Wij kijken, samen met u, naar de beste oplossingen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat deze compleet aan uw wensen voldoen.

Stalen trappen en bordessen van De Jong Constructiewerkplaats

Wij, van De Jong Constructiewerkplaats, kunnen een tal van mogelijkheden bieden op het gebied van stalen trappen en bordessen. Daarnaast hebben wij ook veel mogelijkheden voor constructies in andere materialen zoals RVS en aluminium. De Jong Constructiewerkplaats pakt alle klussen aan en is een veelzijdig bedrijf. Wij bieden u dé oplossing voor stalen trappen en bordessen, maar ook als op zoek bent naar een constructie van ander materiaal. Ook voor het transport van stalen trappen en bordessen bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in Dordrecht kunnen wij u helpen.

Contact

Bent u op zoek naar stalen trappen en bordessen? Dan hebben wij, van De Jong Constructiewerkplaats, voor u dé oplossing. U kunt gemakkelijk via de buttons aan de rechterkant met ons contact opnemen. Daarnaast is het mogelijk om via onze website een offerte aan te vragen. Vervolgens nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om samen naar de mogelijkheden te bespreken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”