De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Stalen trappen op maat

Bent u op zoek naar stalen trappen op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren stalen constructies en maken uw wensen waar. Daarom zijn wij uw betrouwbare partner voor het leveren en monteren van stalen constructies. Wij verzorgen niet alleen stalen trappen op maat, ook van andere materialen zoals RVS en aluminium.

Bent u geïnteresseerd in onze stalen trappen op maat? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder.

Over De Jong Constructiewerkplaats

Zelfs op lastige plekken is De Jong Constructiewerkplaats in staat om aan uw vraag te voldoen. Ons ontwerpteam kan de door jarenlange ervaring de meest complexe situaties aan. Samen met u kijken wij, van De Jong Constructiewerkplaats, naar de beste oplossingen en deze moeten natuurlijk aan uw wensen voldoen.

Stalen trappen op maat van De Jong Constructiewerkplaats

Naast onze stalen trappen op maat is er ook een mogelijkheid om trappen op maat te laten maken in andere materialen, zoals: aluminium en RVS. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en pakken alle klussen aan. De Jong Constructiewerkplaats heeft veel mogelijkheden. Wij hebben voor u dé oplossing wanneer u op zoek bent naar een trap van staal, RVS of aluminium. Ook voor transport van stalen trappen op maat kunt u bij ons terecht. Door onze centrale ligging in Dordrecht kunnen wij u goed van dienst te zijn.

Contact: offerte op maat

Bent u geïnteresseerd in de stalen trappen op maat van De Jong Constructiewerkplaats? Neem dan via onderstaande button contact met ons op. U kunt gemakkelijk op deze wijze een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast ontvangen wij u graag voor een persoonlijk gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder met stalen trappen op maat, geheel naar uw wens.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”