De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Trap op maat

Wilt u een trap op maat? En bent u het zelf monteren zat? Dan bent u hier op de goede plek! De Jong Constructiewerken biedt trappen op maat aan, voor zowel binnen- en buiten.
De Jong heeft voor al uw problemen oplossingen, waarbij het eindproduct een mooi resultaat wordt. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en om u van dienst te zijn.

Trap op maat | De Jong Constructiewerkplaats

Heeft u net een huis gekocht en heeft u geen idee hoe de trap weer mooi tot zijn recht komt? De Jong heeft voor al uw problemen een oplossing!
U heeft de keuze uit verschillende soorten materiaal. Zo kunt u kiezen uit RVS, staal en aluminium. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij u keuze.

Bent u bang dat het onmogelijk is om een trap op maat te installeren vanwege een lastige plek? Dat is voor ons geen probleem!

Heeft u geen idee hoe u moet beginnen met een keuze te maken? Of bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan snel een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren!

Geschiedenis van De Jong

De Jong Constructiewerkplaats bestaat al 129 jaar en is opgericht in 1892. De Jong is gestart als een smederij waarbij toenmalig de werkzaamheden voornamelijk bestonden uit het beslaan van paarden en houten wielen voorzien van stalen banden. Zo veranderde de werkzaamheden in de loop van de jaren en breidde zich uit tot diverse werkzaamheden.
De Jong heeft in al die jaren een aantal eigenaren gehad. Bent u geïnteresseerd naar de hele geschiedenis van De Jong? Bekijk hier geschiedenis van De Jong Constructiewerkplaats.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in een trap op maat, bent u bij De Jong Constructies aan het juiste adres! Neem snel contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”