De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Trappen Aluminium

Bent u op zoek naar trappen aluminium? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! De jong Constructiewerkplaats is een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van constructies en onderdelen in staal, RVS en aluminium. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de beste oplossingen voor aluminium trappen. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen daarom complexe situaties aan. Ons ontwerpteam is daardoor in staat om zelf op lastige plekken aan uw vraag te voldoen.

Bent u direct nieuwsgierig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Trappen aluminium van De Jong Constructiewerkplaats

Naast aluminium is het ook mogelijk om trappen te bestellen in ander materialen zoals: RVS en staal. Wanneer u op zoek bent naar een trap van aluminium, staal of RVS? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij zijn een veelzijdig bedrijf en pakken alle klussen aan. Het transport van het eindproduct is voor ons ook geen enkel probleem. Door onze centrale ligging vlakbij de snelwegen kunnen wij u goed en snel bedienen. Vanuit Dordrecht is geheel Nederland goed te bereiken.

Over ons

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

‘Wij maken uw wensen waar! Waar dan ook’

Trappen aluminium – Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via de onderstaande knop. U kunt online een offerte aanvragen of contact opnemen via het contactformulier. Wij verwelkomen u graag om uw wensen rustig door te bespreken.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”