De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Verzinkte buitentrap

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een verzinkte buitentrap voor u kunt leveren en installeren? Dan hebben wij, bij De Jong Constructiewerkplaats, ongetwijfeld de ideale oplossing voor u! De Jong Constructiewerkplaats maakt uw wensen waar en is daarom uw betrouwbare partner voor het leveren en monteren van stalen constructies.

Wij leveren en monteren niet alleen constructies en onderdelen van staal, ook van RVS en aluminium. Hieronder vallen ook onze stalen buitentrappen. Benieuwd naar al onze opties? Neem vrijblijvend contact op of vraag een prijs aan op maat.

Verzinkte buitentrap door De Jong Constructiewerkplaats

Een verzinkte buitentrap is te verkrijgen in verschillende materialen, zoals: staal, RVS en aluminium. De Jong Constructiewerkplaats pakt alle klussen aan en is een veelzijdig bedrijf. We hebben veel mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een trap van RVS, staal en aluminium. Dan hebben wij dé oplossing. Ook voor transport kunt u bij ons terecht. Vanuit Dordrecht is heel Nederland goed te bereiken en door de centrale ligging kunnen wij u goed van dienst zijn.

Een groot voordeel van De Jong Staal is dat wij u meenemen in het gehele proces. Van ontwerp tot uitvoering. Uw wensen staan bij ons centraal. We zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de meest complexe situaties aan. Zelfs op lastige plekken is ons ontwerp team in staat om aan uw vraag te voldoen. De Jong Constructiewerkplaats kijkt samen met u naar de beste oplossingen en deze moeten natuurlijk aan uw wensen voldoen.

Neem contact op

Heeft u interesse in verzinkte buitentrap? Neem dan contact met ons op via onze website. Daarnaast kunt u online een offerte bij ons aanvragen. Wij ontvangen u graag voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden door te spreken. Wij helpen u graag verder!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”