De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Wat is Cortenstaal?

Cortenstaal kenmerkt zich door haar roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Maar de kern wordt niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal wordt steeds vaker gebruikt in tuinen en veel tuinontwerpers zijn gek op dit materiaal.

Direct al enthousiast? Neem contact met ons op via de website en we gaan voor u aan de slag.

Belangrijkste eigenschap cortenstaal

Zoals de naam al doet vermoeden, is het staal, in vergelijking tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen corrosie (aantasting van materialen doordat hun omgeving op ze inwerkt). Dit komt door de beschermde laag die het staalsoort vormt door weersinvloeden. De beschermlaag zorgt er voor dat weersomstandigheden niet diep kunnen binnendringen. Dus wees neerslag en zonnestralen te slim af. En laat uw constructie van cortenstaal maken!

Op maat gemaakte cortenstaal?

De Jong Constructiewerkplaats levert cortenstaal op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons terecht en wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt contact met ons op nemen via de website.

Natuurlijk kunt u ook onze vorige projecten bekijken met cortenstaal om inspiratie op te doen voor uw constructie. Met passie en enthousiasme proberen wij een constructie te maken naar uw gewenste stijl.

Over De Jong Constructiewerkplaats

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS en aluminium, dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres.

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op de klantspecificatie. Ons bedrijf bestaat uit ervaren vakmensen die staan de popelen om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Nu een offerte opvragen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”