De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Wat kost een staalconstructie

Wilt u graag antwoord op de vraag: wat kost een staalconstructie? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar als het gaat om het ontwerpen en fabriceren van een staalconstructie. De constructies voor al onze klanten worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Dordrecht, van waaruit we deze gemakkelijk kunnen vervoeren door het hele land.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan contact met ons op!

Wat kost een staalconstructie van De Jong Constructie Werkplaats?

Uiteraard zijn de kosten van de staalconstructie volledig afhankelijk van uw wensen. Daarom kunt u bij ons direct via de website een offerte opvragen. Zo kunnen wij een op maat gemaakte prijs voor u maken.

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen. Wij werken niet alleen voor gemeenten en bedrijven, maar ook voor industriële organisaties.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder om alle informatie te verkrijgen die u nodig heeft. Daarnaast geven wij uiteraard ook advies, als u er zelf niet helemaal uit komt. De Jong Constructie Werkplaats staat voor u klaar.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”