De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Nu een offerte opvragen

Weerbestendig staal

Een weerbestendig staal constructie laten maken? Sinds 1982 is De Jong Constructiewerkplaats een betrouwbare partner voor constructies gemaakt van weerbestendig staal. Door onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u een hoogstaand product leveren. We staan u bij in het ontwerp- en productieproces. We vervaardigen uw constructie volledig naar wens.

De Jong Constructiewerkplaats maakt uw wensen waar!

Weerbestendig staal voor buiten

Neerslag en zonnestralen kunnen buitenmaterialen ernstig aantasten. De Jong Constructiewerkplaats levert weerbestendige constructies voor ieder seizoen. Van trappen tot bordessen. Ook voor restauratiewerk van hekwerk of toegangspoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Soms zijn de wensen van onze klanten zo specifiek dat ze niet in onze productieblokken passen. Denk bijvoorbeeld aan het produceren van de aankleding van tuinen, bankjes of picknicktafels. Heeft u een specifieke wens? Onze medewerkers voeren de werkzaamheden graag voor u uit.

Materiaalkeuze

U heeft bij De Jong Constructiewerkplaats keuze uit meerdere materialen. Zo kunt u kiezen voor RVS, Aluminium, staal en cortenstaal. Cortenstaal is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt net zoals gewoon staal. Maar de kern wordt niet aangetast. Cortenstaal is weerbestendig! Het is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes. Wilt u advies over de keuze van een materiaal? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Weerbestendig staal constructie

Bij De Jong Constructiewerkplaats profiteert u van deskundig advies en een hoogwaardige service. De Jong Constructiewerkplaats heeft voor elke specifieke wens een oplossing op maat. Neem direct contact op via de website voor de mogelijkheden en een eventuele prijsindicatie.

Contact opnemen

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”