De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Constructeur Dordrecht

Bent u op zoek naar een constructeur Dordrecht? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats helemaal aan het juiste adres! Wij zijn ons in de loop der jaren gaan specialiseren in constructiewerken en zijn ook actief in de machinebouw. Wij zijn een constructiebedrijf gevestigd in Dordrecht. Hierbij ontwerpen, leveren en monteren wij ook staal, RVS en aluminium in de vorm van halffabricaten of eindproducten. Al onze processen zijn op maat gemaakt; al uw wensen worden meegenomen in het ontwerp en de productie van de constructiewerken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wacht dan niet en vul direct ons online offerte formulier in.

Constructeur Dordrecht | De Jong is uw ideale partner!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat zowel een staalconstructie kan fabriceren als een constructie in RVS of aluminium. Onze werkplaats in Dordrecht is centraal gelegen, waardoor transport van de constructies erg gemakkelijk gaat. In de werkplaats van De Jong worden alle constructies voor onze klanten gemaakt. Voordat de constructies gefabriceerd kunnen worden, moet er eerst ontworpen en getekend worden. Tijdens dit proces nemen wij uw wensen mee, zodat wij de constructie zo goed mogelijk kunnen fabriceren.

In het gehele proces staan natuurlijk altijd de kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen voorop. Elke medewerker in het bedrijf is in het bezit van het VCA diploma en wij werken volgens de richtlijnen van de ISO-9001. Daarnaast beschikken wij over geavanceerde machines, die in staat zijn om de constructies tot op het kleinste detail te fabriceren.

Meer weten?

Denkt u dat wij u kunnen helpen als constructeur Dordrecht of heeft u nog andere vragen? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder! Op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons dan op Facebook.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”