De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Cortenstaal

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt product van Cortenstaal? De Jong Constructiewerkplaats maakt uw wensen waar. Als u het kunt verzinnen, kunnen wij het vast en zeker produceren. Cortenstaal is een zeer veelzijdig materiaal, en uitermate geschikt voor tuinmeubelen en aankleding van uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onverwoestbare picknicktafels en eettafel frames. Enkele voorbeelden kunt u op onze website vinden.

Belangrijkste eigenschap cortenstaal – weerbestendig cortenstaal

Zoals de naam al doet vermoeden is het staal, in vergelijking tot andere soorten staal, zeer goed bestand tegen corrosie (aantasting van materialen doordat hun omgeving op ze inwerkt). Dit komt door de beschermde laag die het staalsoort vormt door weersinvloeden. De beschermlaag zorgt er voor dat weersomstandigheden niet diep kunnen binnendringen. De kern zal daarom niet worden aangetast. Dus wees neerslag en zonnestralen te slim af. En laat uw constructie van weerbestendig cortenstaal maken!

Cortenstaal borderranden

Bent u op zoek naar fraaie cortenstaal borderranden? De Jong Constructiewerkplaats plaats borderranden langs uw plantenborder of kantopsluiting langs uw pad of oprit. Heeft u een ander goed idee? Onze medewerkers helpen u bij het ontwerp- en uitvoering! Cortenstaal is een weerbestendige staalsoort en wordt voornamelijk gebruikt voor de aankleding van tuinen en paden. Ook langs plantenbakken, eettafels en picknicktafels wordt het toegepast. Al met al is het een veelzijdig product dat u in diverse elementen van uw tuin kunt gebruiken. Daarbij heeft het een hoge economische levensduur, waardoor u er jarenlang van kunt genieten. Ideaal!

Cortenstaal plantenbak Dordrecht – Het materiaal

Cortenstaal is te herkennen aan haar roestbruine kleur. Het is een staalsoort die een roest uiterlijk krijgt zoals gewoon staal. Alleen wordt de kern niet aangetast. Hierdoor is cortenstaal is volledig weerbestendig. Het is zeer goed te gebruiken bij constructies die gedurende het hele jaar in de buitenlucht moeten staan. Cortenstaal is alleen als plaatmateriaal te verkrijgen, van diverse diktes.

Op maat gemaakt bij De Jong Constructiewerkplaats

Wanneer u uw tuinaankleding of -meubelen op maat laat maken bij De Jong Staal, bent u gegarandeerd van een uniek product dat jarenlang meegaat. Bekijk voor verschillende voorbeelden de specials op de website. Naast deze op maat gemaakte producten van Corten staal, kunt u bij ons terecht voor RVS, aluminium en stalen hekwerken en andere constructies. Ook voor restauratiewerkzaamheden bent u bij onze specialisten aan het juiste adres.

Voor meer informatie kunt u onze website bekijken. Via de knoppen kunt u direct meer informatie of een gepersonaliseerde offerte aanvragen. Wij maken uw wensen waar!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”