De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie op maat

Wilt u graag een staalconstructie op maat laten maken? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats zeker aan het juiste adres! Met een staalconstructie op maat weet u zeker dat uw project volledig voldoet aan uw wensen. Met onze werkplaats in Dordrecht kunnen we klanten door het hele land van dienst zijn met allerlei soorten vraagstukken. Zowel voor particulier als zakelijke klanten voeren wij werkzaamheden uit. We zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het maken van trappen, hekwerken maar ook halffabricaten en bijzondere constructies. Elke stalen constructie maken we op maat. Alles is mogelijk!

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Staalconstructie op maat | De Jong Constructiewerkplaats is uw partner

Wij hebben verschillende staalconstructies op maat klaar liggen, waardoor we razendsnel kunnen leveren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een staalconstructie op maat te laten maken. Dankzij onze vele ervaring in dit vakgebied kunnen we nagenoeg elke constructie voor u maken! Bij ons heeft u altijd keuze uit verschillende materialen. Denk aan aluminium, RVS of staal. Daarnaast denken wij ook graag met u mee als het gaat om het ontwerp. Zo ontzorgen we u van A tot Z als het gaat om het proces. Meer weten over onze stalen constructies? Lees het hier.

Wij vinden naast kwaliteit ook service erg belangrijk. Daarom zijn we erg flexibel en denken we altijd vanuit het oogpunt van onze klanten. Zo weten we zeker dat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een staalconstructie op maat, of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de website, per mail of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij u op terug!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”