De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

RVS plaat op maat laten maken

Wilt u een RVS plaat dat feilloos in uw ruimte past? Dan kunnen wij De Jong Constructiewerkplaats uw RVS plaat op maat maken door onze experts. Of u nu kiest voor een vlakke rvs plaat of een gezette plaat. Ze zijn allebei gemakkelijk te monteren. Als u bij uw bestelling een montagepakket mee besteld worden een aantal voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast leveren wij de benodigde montage materialen mee. Als wij bij u aan huis leveren monteren wij de gehele plaat voor u.

Wat bied De Jong Constructiewerkplaats nog meer?

Naast het plaatsen van RVS platen, bieden wij projecten zoals restauratie werken, trappen en bordessen en hekwerk. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om al uw wensen uit te laten komen. Wilt u een kijkje nemen doe dat dan gerust op de website waar u op nu zit.

Met de jaren ervaring die wij hebben opgebouwd zit de kans er goed in dat u bij De Jong Constructiewerkplaats gaat slagen. Omdat de opdrachten en projecten goed moeten worden uitgevoerd hebben wij specialisten die er alles weten over de materialen en bouw.

Contact?

Interesse in een RVS plaat op maat? Vraag dan een offerte aan via deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij geven u alle informatie die u nodig heeft. Wij ontvangen u graag op onze locatie om uw wensen rustig door te bespreken.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”