De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Staalconstructie Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor uw staalconstructie Rotterdam? Constructiebedrijf De Jong Staal is de ideale partij in deze omgeving. Door de gunstige ligging van onze moderne werkplaats in Dordrecht kunnen we snel bij u op locatie zijn. We verzorgen diverse constructies voor een veelzijdige klanten. Of u nu trappenhuizen, bordesconstructies, hekwerk of buitentrappen wilt laten maken, De Jong Constructieplaats voert het werk met veel expertise en plezier uit. Al 125 jaar!

Schakel De Jong Constructiewerkplaats in voor allerlei vormen van staalconstructie Rotterdam. Wilt u graag meer informatie off persoonlijk contact? Via de website kunt u eenvoudig contact opnemen.

De mogelijkheden van De Jong Staal

We produceren onder andere containerbergingen, picknicktafels, tafelframes, verzinkte tuintrappen en boombakken. Maar ook grotere construcies voeren we voor u uit. Ook voor restauratiewerk kunt u bij ons aankloppen. We beschikken over een eigen werkplaats en onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder met plaatwerk, zetwerk, laswerk of knipwerk op maat. Daarbij gaan we graag met u in gesprek, want u heeft veel inspraak in het ontwerpproces. Zo wordt uw constructie geheel naar wens vervaardigd. Uiteraard bezorgen we de constructie en bevestigen deze op locatie, zodat u kunt genieten van onze service!

Gerenommeerd bedrijf

De Jong Constructiewerkplaats opende haar deuren voor het eerst in 1892. We beschikken over echte ambachtelijke kennis en werken volgens de reguliere voorschriften en beschikken over de gewenste certificaten. Van ISO tot VCA. Op die kunnen we het gewenste constructiewerk veilig en deskundig voor u uitvoeren.

Staalconstructie Rotterdam

Woont of werk u in de omgeving van Rotterdam? En bent u op zoek naar een vakkundige staalconstructie op maat? Neem voor staalconstructie Rotterdam dan contact op met onze werkplaats. We geven u graag een advies op maat en helpen u bij de juiste materiaalkeuze. U kunt via de website contact opnemen.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”