De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Hekwerk dakterras Dordrecht

Voor een hekwerk dakterras van hoge kwaliteit bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres. De Jong is al jaren actief op het gebied van hekwerk dakterras Dordrecht. En helpt om een constructie te bouwen die perfect aansluit op uw behoeften. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? U kunt online een offerte aanvragen of contact met ons opnemen via de contactgegevens hiernaast. Ook kunt u hier onze vorige projecten bekijken.

“Wij maken uw wensen waar! Waar en welke dan ook”

Hekwerk dakterras Dordrecht – van alle markten thuis

Bij ons is het mogelijk om zowel hekwerken te maken in staal, roestvrij staal en aluminium. Een veelzijdig bedrijf, wat aan al uw wensen kan voldoen. Niks is te veel voor ons. Vrijwel elke vorm van hekwerk dakterras kan in onze werkplaats in Dordrecht gerealiseerd worden.

Misschien heeft u al een idee over de constructie die u wilt plaatsen, maar onze medewerkers helpen u daar graag mee verder. Samen met ons wordt het ontwerp gerealiseerd. Hierna zullen wij het hekwerk produceren en in delen monteren. Ter plaatsen worden alle losse delen van het hekwerk in elkaar gezet. Ook dit regelen we voor u.

Eisen bouwbesluit – Hekwerk dakterras Dordrecht

Een hekwerk zorgt niet alleen voor u veiligheid, maar ook voor enige privacy. De hekwerken van De Jong Constructiewerkplaats voldoen aan alle eisen uit het bouwbesluit. Wij vinden veiligheid erg belangrijk en om deze reden is iedereen in het bedrijf VCA-gecertificeerd en werken wij volgens de ISO-9001 richtlijnen.

Over ons – De Jong Constructiewerkplaats

Laat u adviseren door een erkende dakterras- en hekwerk specialist. De Jong heeft een breed scala aan dakterrassen. Wij geven u indien gewenst een vrijblijvende offerte.

De Jong Constructiewerkplaats bestaat al sinds 1892 en heeft in al deze jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van constructies. Voor dringende vragen kunt u altijd met ons contact op nemen via de contactgegevens hiernaast.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”