De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Hout en staal tafel Dordrecht

De Jong Constructiewerkplaats helpt u snel verder met hout en staal tafel in Dordrecht. Bij ons kunt u een tafel op maat samenstellen. Door de materiaalkeuze van hout en staal sluit de tafel nauw aan bij de hedendaagse industriële trend. De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een ervaren ontwerpteam, met jarenlange ervaring in hoogstaand constructiewerk.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers.

Hout en staal tafel Dordrecht op maat gemaakt

Onze vakmensen zetten zich dagelijks met veel plezier in voor diverse soorten klanten. Van organisaties tot aan particulieren. Voor in huis of voor op kantoor. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van tafels op maat. Door onze goed gevulde werkplaats in Dordrecht, hebben wij steevast materialen en onderdelen die bij u in de smaak vallen. Wij werken doorgaans met staal, aluminium en RVS. Bij de vervaardiging van tafels werken wij het liefst met hout en staal. Deze combinatie creëert een sterk, robuust frame. Ideaal als u in wilt spelen op de hedendaagse trend.

Uitmuntende service

De Jong Constructiewerkplaats zorgt ervoor dat uw tafel precies zo wordt gemaakt, zoals u dat voor ogen heeft. Goede service, met gepast advies, staat bij ons centraal. Moeilijke ontwerpen of lastige situaties pakken we graag bij de kern aan. Wij kijken, samen met u, naar de beste oplossing.

Over ons

De Jong Constructiewerkplaats produceert een breed gamma aan halffabricaten en eindproducten op klant specificatie. In onze goed uitgeruste werkplaats in Dordrecht staat een team van ervaren vakmensen klaar om uw maatwerk te produceren. Hierna kunnen producten op locatie geplaatst worden door onze montageploegen.

Advies op maat

Heeft u nog vragen over hout en staal tafel? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem snel en eenvoudig contact met ons op via onze website. Of klik op de button hiernaast. De Jong Constructiewerkplaats; altijd een gepaste oplossing op maat!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”