De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Aluminium traptreden

Op zoek naar een trap met aluminium traptreden? De Jong Constructiewerkplaats levert ongetwijfeld de beste buitentrappen. Onze medewerkers helpen u graag bij het ontwerp en nemen de plaatsing voor u uit handen. Bij ons kunt u uit diverse materialen kiezen. Naast aluminium maken wij ook bordessen gemaakt van staal of RVS. De Jong Constructiewerkplaats is een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in stalen constructies voor diverse doeleinden.

Vooraf graag advies ontvangen van een medewerker? Dat kan! Bel vrijblijvend met één van onze werknemers voor een advies op maat:  078-6163936.

De Jong Constructiewerkplaats – voor aluminium traptreden

De Jong Constructiewerkplaats heeft beschikking tot een eigen goed uitgeruste constructiewerkplaats in Dordrecht. Vanuit Dordrecht kunnen onze medewerkers u met ieder idee verder helpen. Tevens zijn we gevestigd vlakbij de snelwegen, waardoor wij u snel en goed bedienen. Vanuit Dordrecht reizen we binnen no-time door heel Nederland. We zijn dus altijd snel op locatie!

Licht materiaal – Aluminium traptreden

Aluminium is een buigzaam metaal. Het is een licht en stevig materiaal, waarmee een groot aandeel gewicht bespaard word. Daarnaast is het goed bestendig tegen corrosie. Op aluminium vormt zich van nature een beschermende oxidelaag. Deze speciale laag beschermt het aluminium tegen weersomstandigheden. Maar de weerstand tegen corrosie kan aanzienlijk verbeterd worden door aluminium te anodiseren. Wilt u meer informatie over anodiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wanneer u kiest voor een buitentrap met aluminium traptreden bent u verzekerd van een hoogwaardig product met een hoge economische levensduur.

Trappen op maat

Kies voor De Jong Constructiewerkplaats om zowel trappen als bordessen op maat te laten maken. Wij leveren trappen met aluminium traptreden namelijk bij u af en plaatsen deze op locatie. Heeft u nog vragen over een (buiten) trap op maat? Neem dan contact met ons op via de website. Ook kunt u geheel vrijblijvend een prijsindicatie opvragen. De Jong Constructiewerkplaats is u graag van dienst!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”