De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Buitentrap

De Jong Constructiewerkplaats levert diverse buitentrappen op maat. Staal, hout, RVS of liever metaal buitentrap? De Jong Constructiewerkplaats levert de ideale buitentrap in het gewenste materiaal, volledig naar wens! Bij het ontwerp staan onze creatieve en betrokken medewerkers voor u klaar om u tijdens het ontwerp te begeleiden. Wij kenmerken ons als een veelzijdig bedrijf met een specialisme in stalen constructies voor diverse doeleinden.

Vrijblijvend advies ontvangen over de best mogelijke buitentrap? Dat kan! Bel met een medewerker via het telefoonnummer 078-6163936. Onze medewerkers beantwoorden al u vragen en helpen u graag verder.

Over De Jong Constructiewerkplaats

De Jong Constructiewerkplaats heeft een eigen goed uitgeruste constructiewerkplaats, gevestigd in Dordrecht. Vanuit ons kantoor kunnen onze medewerkers u direct verder helpen. Door de centrale ligging in Dordrecht zijn we in no-time bij u op locatie. Via de nabij gelegen snelwegen reizen we eenvoudig door heel Nederland. We zijn dus binnen no-time bij u op locatie!

Ook in de krappe buitenruimte

De Jong Constructiewerkplaats heeft veel mogelijkheden. Wanneer u op zoek bent naar een buitentrap van RVS, staal en aluminium, hebben wij een oplossing op maat. Dankzij een jarenlange ervaring kunnen we complexe en soms ook krappe situaties aan. Zelfs op lastige plekken, waar weinig bewegingsruimte is, kan ons dynamische team voor u een buitentrap plaatsen. Wij voldoen graag aan uw vraag. Dat doen we door altijd samen met u naar een oplossing te zoeken. Uiteraard doen we dat in volledige overeenstemming met uw wensen.

Buitentrap op maat

Kies voor De Jong Constructiewerkplaats wanneer u op zoek bent naar een buitentrap op maat. Wij verzorgen de transport en plaatsen uw gewenste buitentrap op locatie. Daarnaast kunnen we u ook helpen als u een buitentrap met bordes wilt plaatsen. Heeft u nog vragen over het mogelijke ontwerp van uw buitentrap? Of benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op via de website. Wij zijn u graag van dienst! Op de hoogte blijven van onze projecten? Volg ons op Facebook.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”