De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Stalen trappen industrie

Bent u geïnteresseerd in de stalen trappen industrie? De Jong Constructiewerkplaats plaatst binnen- of buitentrappen in industriële bouwwerken. Al meer dan 125 jaar zijn we uw betrouwbare partner op het gebied van constructiewerk. U profiteert van onze uitstekende service, (ontwerp, fabricage, transport en plaatsing), tegen een betaalbaar tarief. Bij ons heeft de klant veel inspraak in het ontwerpproces. Daarnaast is er een ruime keuze uit een veelzijdig assortiment. We werken met staal, RVS, hout, aluminium en cortenstaal. Uiteraard kunnen we de materialen ook combineren. Zo leveren we een stalen trap geheel naar wens.

Moet u bij uw selectie rekening houden met de economische levensduur? Of met invloeden van het weer? Kies voor een stalen trap van De Jong Constructiewerkplaats. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden van o.a. staal, RVS en cortenstaal.

Maak vandaag nog een afspraak of vraag naar onze prijsvoering.

Werkplaats

De Jong Constructiewerkplaats beschikt over een gedegen constructiewerkplaats. Volledig uitgerust met alle nodige materialen, gereedschappen en technieken om uw trap te realiseren. Met een centrale vestiging in Dordrecht kunnen we uw trap snel vervoeren door heel Nederland. Naast het vervaardigen van trappen kunt u bij ons terecht voor machinebouw, restauratiewerk, bordessen en hekwerk. Ook maken we al meer dan 125 jaar allerlei constructies voor een divers klantenbestand. Staat uw gewenste constructie er niet bij? Grote kans dat we het toch voor u kunnen maken. Aarzel daarom niet en vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder!

Stalen trappen industrie – op maat

We bieden u graag een totaaloplossing en kunnen zeer complexe situaties aan. Bij het plaatsen van stalen trappen stuiten we vaak op krappe ruimtes. Wanneer u weinig bewegingsruimte tot uw beschikking heeft, vinden we altijd een geschikte trap die past. Wij voldoen graag aan uw wensen en behoeften. Dat doen we door samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Te allen tijde in volledige overeenstemming met uw wensen.

Voor het plaatsen van stalen trappen industrie kunt u ons inschakelen. Bel voor advies of vraag vandaag nog een prijsindicatie aan op maat.

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”