De Jong Constructiewerkplaats

Uw betrouwbare partner voor levering en montage van constructies en onderdelen in Staal, RVS én aluminium. Wij bieden een breed gamma aan halffabricaten als eindproducten aan. Voor welke wensen dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres! 

Trapleuning op maat

Bent u opzoek naar een trapleuning op maat? Of lukt het zelf monteren maar niet? Dan bent u bij De Jong Constructiewerkplaats aan het juiste adres! Wij bieden namelijk trappen aan die op maat kunnen worden gemaakt, voor binnen- en buiten.
Wij staan voor u klaar om u te adviseren en om uw dromen waar te maken!

Trapleuning op maat | De Jong Constructiewerkplaats

Bent u bezig met het verbouwen van uw huis en ontbreekt er nog een trapleuning op maat? Wij hebben voor al uw problemen een oplossing!
U kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal. Het is mogelijk om te kiezen uit staal, aluminium en RVS. Weet u niet welke keuze u moet maken? Onze medewerkers zullen u adviseren bij het maken van uw keuze.

Bent u bang dat het onmogelijk is om een trapleuning op maat te installeren vanwege een lastige plek? Ook dit is voor ons geen probleem!

Bent u nieuwsgierig geraakt naar ons werk? Of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio en laat je inspireren door onze werken.

Historie van De Jong

De Jong Constructiewerkplaats bestaat al 129 jaar en is opgericht in 1892. De Jong is begonnen als een smederij, waarbij er voornamelijk als werkzaamheden paarden werden beslagen en houten wielen werden voorzien van stalen banden. De werkzaamheden breidde zich in de loop van de jaren uit.

Bent u nieuwsgierig naar de hele geschiedenis van De Jong Constructiewerkplaats? Bekijk dan hier de geschiedenis van De Jong Constructiewerkplaats.

Neem contact op met De Jong Constructiewerkplaats

Bent u geïnteresseerd in een trapleuning op maat? Of heeft u vragen over de kosten van een trapleuning op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarbij we samen met u naar de mogelijkheden kijken. Niks is voor ons te gek!

“Dagelijks met veel plezier aan het werk voor gemeentes, scholen, bedrijven én industrie”